Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:50 pm

VIDEO: Ovakav gol još niste vidjeli u HNL-u, pretrčao je 70 metara, a protivnici su ga gledali

Piše B. D.

Rijeka je u gostima svladala Slaven Belupo sa 1:0, a gol je postigao Niko Galešić u 39. minuti. Bio je pogodak kakav još nije viđen u HNL-u, Galešić je sa stoperske pozicije krenuo sa svoje polovice, te došao do vrha šesnaesterca dok su ga protvnici gledali. Tamo je efektnim driblingom zaobišao stopera, izašao sam ispred vratara, te poentirao lijevom golom.

Pogodak je uistinu poseban, trener Slavena Ferenčina je nakon utakmice izjavio da se takav ne prima no u pionirskom uzrastu, ali može se reći da je ovo bila i majstorija koju vrijedi pogledati. 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)