Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:05 pm

JEDINSTVEN U SVIJETU? U Supertalentu se pojavio natjecatelj koji vjeruje da poseban

Mikko Henrik Rautiainen u prvoj emisiji showa Supertalent predstavio se jedinstvenim talentom, a vjeruje da se on jedini time bavi na cijelom svijetu. Finac svira flautu nosnicama. Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina su isprva umirali od smijeha, dok nastup nije odmicao pa su se ipak iznenadili onime što su vidjeli i čuli.

– Prijatelj mi je preporučio da nešto isprobam i ja sam pristao. Da mi je netko prije 20 godina rekao da će me to proslaviti, ne bih mu vjerovao. Pokušao sam naći nekoga tko prakticira ovo čime se ja bavim i nisam uspio. Mislim da sam ja jedini – zaključio je Mikko.

Dolazi iz Finske, a nakon godina borbe s alkoholizmom, Mikku je spasio prijatelj i rekao mu da se pozabavi s talentom kojeg je prvi put otkrio u srednjoj školi. Taj talent mu je promijenio život, a gotovo preko noći je postao popularan te sada stalno putuje i nastupa. 

Svoj nesvakidašnji talent sviranja flaute nosom otkrio je sasvim slučajno, u žaru trenutka. U srednjoj školi se održavala priredba i on je dobio jednu neobičnu ideju. Svi su bili oduševljeni i cijeli događaj mu je ostao trajno urezan u sjećanje. Nakon toga je prošlo nekoliko godina dok opet nije iskoristio svoj talent. Bio je u klubu s prijateljem i on mu je predložio da se popne na pozornicu i izvede svoju staru točku. Na prvu nije bio siguran, no kad je opet nastupio, reakcija je bila jednaka – opće oduševljenje.

 Nakon nastupa mu je prišao i menadžer koji mu je ponudio nastupe pet dana tjedno. Mikka i dalje ne vjeruje koliko se život može promijeniti u tako kratko vrijeme i želi da ljudi vide njegovu priču kao pozitivnu i inspirativnu, a ako ih pritom uspije i nasmijati, njegova misija će biti uspješna.

View this post on Instagram

A post shared by supertalenthr (@supertalenthr)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)