Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
2:24 pm

NEUGODNA SITUACIJA Umjetnica odlučila zadržati svoje prezime na vjenčanju, matičarka joj upisala muževo

Piše M.K.

Popularna influencerica i digitalna umjetnica Andrijana Vešović, poznatija kao Zombijana, doživjela je veliku neugodnost u rodnoj Crnoj Gori.

Prije skoro godinu dana se udala, a nije uzela suprugovo prezime, što je u trenutku udaje ‘pet put ponovila matičarki’. No, matičarka joj je ‘na svoju ruku’ i bez njenog znanja upisala muževo prezime. U međuvremenu je Zombijana otvorila svoju tvrtku (pod ‘djevojačkim’ prezimenom) i prelazila granicu s, očito nevažećim, starim dokumentima, što joj je moglo donijeti velike probleme.

Grešku je shvatila sasvim slučajno kada je došla po novu vozačku dozvolu na kojoj je pisalo muževo prezime.

Odmah je otišla do matičarke koja je ‘grešku napravila po inerciji, jer svaka uzima prezime’.

Cijela situacija umjetnicu je koštala živaca, vremena i novca.

Mnoge pratiteljice s cijelog Balkana javile su se u komentarima ispod objave sa sličnim iskustvima.

‘Nemam više ništa da dodam u opisu ovog posta. Potrošila sam se emotivno, a bogami i sa riječima. Nadam se da će moje iskustvo možda nekoj od vas poslužiti’, napisala je Zombijana na Instagramu ispod objave u kojoj je podijelila detalje neugodne situacije s pratiteljima.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)