Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:29 pm

ZAUSTAVLJA SE PROMET Sutra počinje Omiški polumaraton

Piše N.M.

Turistička zajednica Grada Omiša i ove godine u suradnji sa ŠU Omiš – plivačkim maratonom, a pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, Splitsko-dalmatinske županije i Grada Omiša, organizira rekreativnu utrku i polumaraton kanjonom rijeke Cetine, koji će se održati u subotu, 22. listopada 2022. godine s početkom u 10 sati.

Održat će se dvije utrke: polumaraton se trči kroz kanjon Cetine četiri puta po 5,274 kilometra do izletišta Radmanove mlinice (ukupno: 21,097 km), te rekreacijska utrka koja se trči 3 kilometra uzvodno ravničarskom trasom kanjona Cetine i natrag do starta – Poljičkog trga (ukupno: 6 km). Obje utrke počinju u 10 sati.

Za vrijeme trajanja utrke, od 9 do 12.30, privremeno se zatvara za sav promet županijskom cestom br. 6166 (Omiš – D8 – Kučiće – Slime – D39)

Alternativni smjerovi kretanja za sva vozila:

1. Omiš – Dubci – Kučiće – Omiš

2. Omiš – Kostanje – Gata – Omiš.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)