Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
8:45 pm

MILA HORVAT O DUGOGODIŠNJEM PARTNERU ‘Individualci smo, a opet zajedno’

Piše M.K.

Sportska novinarka i voditeljica Mila Horvat sudjeluje u novoj sezoni showa ‘Zvijezde pjevaju’, a njezina glazbena mentorica u emisiji joj je Lara Antić i zasad im odlično ide te su u prošloj emisiji oduševile žiri svojom izvedbom. One su otpjevale pop skladbu ‘You Know I’m No Good’ Amy Winehouse.  

Danijela Martinović pohvalila je izvedbu Mile Horvat i u prošloj emisiju su osvojile od žirija 21 bod. Upit za sudjelovanje u ovoj emisiji je Mila odbijala ranije, a ovaj put je pristala i sretna je što joj je upravo Lara mentorica jer je njezin rad pratila u prijašnjim sezonama i priželjkivala ju je za mentoricu. Povodom angažmana u HRT-ovom showu dala je intervju za časopis Glorija u kojem je pričala i o svom ljubavnom životu, ali i dalje nije htjela otkriti identitet muškarca s kojim je već dugo u vezi. 

‘Dosta smo se lovili po svijetu jer je on isto menadžer, ozbiljan poslovni čovjek koji puno putuje, no nekako smo se uspjeli uskladiti. Već smo šest godina zajedno’, ispričala je Mila i dodala kako je njezin odabranik iz Španjolske ali živi u Londonu te da je ona savladala španjolski uz dobrog mentora. 

Na pitanje planira li uskoro vjenčanje, voditeljica je rekla: ‘Nisam opterećena time. Kad si s nekim tko ti odgovara, što znači taj papir? Nisam opterećena temama kao što su brak i djeca. Samo je bitno naći nekoga tko je normalan, tko me razumije, tko me opušta, tko mi nije teret… Nekoga tko mi dopušta da dišem i da budem svoja, da smo individualci, a opet zajedno. To sam napokon i pronašla.’

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)