Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:35 pm

BOKSAČKI SPEKTAKL U SOLINU Hrvatska izgubila od Italije rezultatom 8:12

Piše M.K.

U međudržavnom boksačkom meču u Solinu reprezentativci Italije upisali su pobjedu nad Hrvatskom sa 12:8.

Talijani su pobijedili u šest od deset mečeva, a Hrvatska je postigla četiri pobjede: Patrik Licul (BK Pula), Noa Ježek (Titan Gym), Antonio Grabić (Leonardo) i Marko Milun (Leonardo).

Bio je to pravi sportski spektakl u kojem se nitko od 10 naših mladih i 10 talijanskih boksača nije štedio.

Impresivnu pobjedu upisao je 19-godišnji Antonio Grabić u poluteškoj kategoriji, a pobjedama u ring su se nakon višemjesečne stanke vratili brončani s Europskog prvenstva U-22 Noa Ježek i naš prvak u superteškoj Marko Milun u dramatičnom trileru s čvrstim talijanskim reprezentativcem Diegom Lenzijem

Milun je Talijana primorao na brojanje u trećoj rundi, no u posljednjim trenucima meča primio je strašni direkt pa kroše nakon kojeg je završio na podu i gong ga je spasio od nokauta. 

Noa Ježek iskontrolirao je u svom stilu meč protiv Salvatija i dominantno upisao jednoglasnu pobjedu.

Među deset odličnih mečeva vidjeli smo i veliku nadu talijanskog i europskog boksa Yoela Angelonija koji je atraktivnim boksom suvereno pobijedio mladog Zadranina Petra Krešimira Kneževića

Među brojnim uglednicima iz Splita i Dalmacije, mečeve u Solinu kao počasni gost Hrvatskog boksačkog saveza bio je izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)