Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
12:40 pm

VIDEO Splitska pjevačica natječe se u srpskom glazbenom showu

Započela je druga sezona jednog od vodećih digitalnih glazbenih natjecanja u regiji, a novost je što od ove godine IDJShow publika prati i na srpskom programu TV Nova. Drugo izdanje natjecanja svojom audicijom otvorila je Đana Smajo, mlada glazbenica koju je hrvatska javnost upoznala kao natjecateljicu sličnih domaćih glazbenih natjecanja, ali i kao natjecateljicu Dore. 

Splićanka će u ovom natjecanju pokušati izboriti mjesto među 36 kandidata, koji će se kroz daljnje faze natjecanja boriti za ulazak u finalnih 12 i glavnu nagradu – IDJCoin, koju će pobjednik moći iskoristiti za dalji razvoj svoje karijere. 

– Ja sam Đana, imam 20 godina i dolazim iz Splita. Za IDJShow me je nagovorilo puno ljudi, mama i prijatelji, nekako su vidjeli potencijal da bih baš u IDJShowu mogla pokazati sve svoje talente, i ples i pjevanje i svoju vrckavu ličnost i karakter. Mislim da mi ovaj show to može pružiti – rekla je Đana u svom predstavljanju i dodala:

– Za sebe bih rekla da sam eksplozija energije. Jako sam pozitivna i volim ljudima uljepšati dan. Imala sam desetak godina kada sam se počela baviti glazbom, relativno sam mlada i trebam steći još iskustva, ali spremna sam za korak dalje. 

Đana se žiriju predstavila pjesmom ‘Magnum’ koju izvodi Edita Aradinović, a, kako je kazala, zadovoljna je svojim nastupom. 

– Relativno sam zadovoljna nastupom. Smatram da sam mogla dati puno više, ali za prvi put je bilo ok – rekla je Đana, a potom otkrila kako je izgledalo jutro pred dolazak na audiciju.

– Morala sam se šminkati u parkiću, nakon toga sam otišla u zahod kafića kako bih se presvukla, tako da definitivno je ovo bilo uzbudljivo jutro, ali uopće ne žalim i ponovila bih petsto puta – ispričala je Splićanka.

– Bravo, odlično. Imaš i stav i glas, sve što treba imati jedan pjevač – rekao je Darko Dimitrov, nagrađivani glazbeni producent.

– Izgledaš kao da si dugo godina na sceni. Kad je krenula pjesma ‘ispala’ si, ali si se vratila vrlo brzo. Imaš ludilo energiju, ja sam baš uživao – dodao je reper Relja Popović.



– Ja bih tebe željela u svom timu, da sve žene budu lijepe i talentirane. Imaš sve što bi trebala imati glazbena zvijezda, prelijepa si, imaš jako lijepu energiju. Imaš neku milinu, ljubav u sebi – rekla joj je pjevačica Nataša Bekvalac.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)