Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
7:28 pm

PETAR DRAGOJEVIĆ VOLJENOJ ‘Na prvi dodir već sam ti život da…’

Piše N.M.

Petar Dragojević, nećak nikada prežaljenog Olivera Dragojevića, na Instagramu je, uz pjesmu Sergeja Ćetkovića ‘Na prvi pogled’, uz stihove ‘Na prvi dodir već sam ti život da’, čestitao supruzi, bivšoj misici Andrei rođendan. Na fotografiji koju je objavio pozirali su s velikim osmijehom na licu u opuštenom izdanju. 

U komentarima nisu izostale čestitke ni njihovih brojnih prijatelja među kojima su i fitness trenerica i influencerica, odnedavno javnosti poznata i kao majka Hajdukovog juniorskog vratara koji je viceprvak juniorske lige prvaka, Renata Lovrinčević te radijska voditeljica Edita Lučić Jelić.

Inače, Andrea se rijetko pojavljuje u javnosti, a njihovo posljednje pojavljivanje na koncertu u čast Olivera u Veloj Luci izazvalo je veliki interes. Tada je pred fotografima pored supruga, uz veliki osmijeh na licu, Andrea pozirala u crnoj haljini i trendi smeđim sandalama. 

Foto: Instagram / Petar Dragojević

Petar i Andrea su u braku 16 godina, a zajedno imaju petero djece. Ovaj skladan par, kako je Petar ispričao medijima, upoznao se na tomboli u jednom omiljenom kafiću. Bili su zajedno pet godina, prije no što su stupili u brak. Tajnu dugog braka, rekao je tada Petar, vidi u opraštanju i strpljenju, a uvijek ističe kako su im na prvom mjestu njihova djeca.

Petar je nešto ranije objavio i najavu koncerta u čast Olivera Dragojevića, koji će se održati u Areni Campus Sava u Ptuju 13. listopada s početkom u 20 sati.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)