Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:13 pm

RARITETI: Nećete vjerovati koliko su koševa postigli u četvrtini u kvalifikacijama Lige prvaka!

Piše D. F.

Sport nudi zanimljive priče, a jedna od ‘luđih’ dogodila se u ponedjeljak navečer u turskoj Antalyji. U kvalifikacijama za košarkašku, FIBA-inu Ligu prvaka sastali su se prvaci Cipra i Slovačke, AEK Larnaca i Levice. 

Bolji je bio AEK, Ciprani su slavili sa 74:66, no nevjerojatan je rezultat prve četvrtine. AEK je zabio 20, a Levice 0! Da, nula koševa, u deset minuta igre. Unatoč ‘startu iz snova’ uspjeli su grickati prednost ciparske momčadi te su u posljednjoj četvrtini stigli na minus tri (55:58). No, dalje od toga nije išlo. Dalje ide AEK, a Levice se mogu ‘pohvaliti’ s rekordom kojeg će teško biti nadmašiti.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)