Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:59 pm

VIDEO Ibričić podržao jedinstven projekt mlade Splićanke, s misijom stipendiranja dijabetičara sportaša

Piše A. A.

Nekadašnji Hajdukov kapetan Senijad Ibričić pozvao je sve da podrže Diabetes & Sport video emisiju tako što će kliknuti na link, postati članovi video platforme i poslušati priče slatkih prvaka o njihovim uspjesima prema tronu i borbi s dijabetesom tip 1. Jer oni su, kako je istaknuo, svima zajedno jedna velika inspiracija.

‘Biti uspješan sportaš s dijagnosticiranim dijabetesom tip 1 te osvajati velike medalje s takvom dijagnozom zaista je nešto posebno’, istaknuo je Ibričić.

Naveo je kako je jedna od misija Diabetes & Sport video emisije stipendiranje malih dijabetičara kako bi im se pomoglo slijediti i ostvariti snove.

Ovaj je jedinstveni projekt pokrenula mlada Splićanka Anamarija Runtić (23). Bivša je prvakinja Europe u taekwondou, a vrhunske je rezultate postigla uz dijagnozu dijabetesa tip 1 od kojeg boluje od trinaeste godine.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Senijad Ibricic (@senijad_ibricic_ibro)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)