Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:03 pm

OK Ribola Kaštela vraća se europskim natjecanjima: ‘Idemo po što bolji rezultat’

Piše A. A.

Odbojkaški klub Ribola Kaštela nakon dvogodišnje pauze zbog korone vraća se europskim natjecanjima. 

Najprije će sudjelovati na 1. turniru MEVZA League u Kamniku u Sloveniji. Prvu utakmicu odigrat će u utorak, 1. studenog, od 20 sati sa slovačkom ekipom TJ Spartak Myjava, dan kasnije od 15 sati igrat će s austrijskim timom Aich Dob te u četvrtak od 17.30 s domaćinom Calcit Kamnik. 

‘Nakon utakmice protiv ekipe Siska slijedi nam prvi MEVZA turnir koji će se igrati u Kamniku u Sloveniji. Čekaju nas tri dobra protivnika, tri dobre utakmice. Idemo gore po što bolju igru, što bolji rezultat. Neće biti lako, ali mislim da smo dobro uigrani te da polako to dolazi na svoje i da ćemo, uz ozbiljan pristup i pozitivnu energiju, doći doma sa što boljim rezultatom’, rekao je o predstojećem turniru primač kaštelanskog tima Ante Kulušić

Tijekom studenog OK Ribola Kaštela imat će gust raspored. Odigrat će čak deset utakmica, i to na dva europska natjecanja te domaćem prvenstvu i kupu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)