Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:36 am

NBA: Bogdanović solidan u porazu Pistonsa

Košarkaši Milwaukee Bucksa su u svojoj dvorani Fiserv Forum teže od očekivanog svladali Detroit Pistonse našeg Bojana Bogdanovića 110:108 i tako zadržali stopostotni učinak.

Bogdanović je bio solidan u dresu Pistonsa, zabio je 23 koša kojima je pridodao četiri skoka i dvije asistencije.

Bucksi su se već u prvoj četvrtini odvojili na desetak koševa razlike te su tu prednost održavali praktički do samog kraja te ništa nije upućivalo na dramatičnu završnicu. U završnici Pistonsi daju gasa te prvi put dolaze do izjednačenja u zadnjoj minuti kada je na semaforu stajalo 105:105.

Ipak su u samoj završnici spretniji bili Bucksi koji su upisali i šestu pobjedu u isto toliko utakmica i zadržali prvo mjesto u Istočnoj Konferenciji. Pistonsi su na omjeru od dvije pobjede i šest poraza.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)