Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:04 am

Fabrizio Romano: Atletico će smijeniti Simeonea

Atletico Madrid je u posljednjem kolu skupine B Lige prvaka poražen od Porta s 2:1. Mehdi Taremi je već u petoj minuti doveo Porto u vodstvo. Stephen Eustaquio je povećao vodstvo domaćina u 24. minuti. Tračak nade gostima je dao Ivan Marcano zabivši autogol u petoj minuti sudačke nadoknadi, ali vremena za izjednačenje više nije bilo. Tako je Atletico završio posljednji u skupini B te je ostao i bez Europske lige.

Odmah nakon utakmice jedan od najinformiranijih sportskih novinara na svijetu Fabrizio Romano je najavio smjenu Diega Simeonea.

– Atletico Madrid će smijeniti Diega Simeonea. Već su potpisali predugovor s Jorge D’Alessandrom. Uskoro će biti službeno – napisao je Romano na svom Twitter računu.

Takav rasplet bi željeli brojni navijači Atletica koji su ‘zapalili’ Twitter zahtjevima za smjenom kontroverznog Argentinca.

– Atletico i Diego Simeone trebaju razvod. Oboje trebaju svježeg zraka – napisao je jedan navijač.

– Diego Simeone je najskuplji trener na svijetu. Sramota – dodao je drugi navijač.

– Njegova taktika je zastarjela i treba pod hitno napustiti klub – dodao je treći navijač.

Navijači u brojnim komentarima otkrivaju  da im je zbog velikog zaostatka za vodećim Realom i ispadanjem iz Europe sezona praktički već završena, a smatraju da za to odgovornost mora snositi trener.

Diego Simeone je u Atleticu od 2011. godine, a s klubom je osvojio dvije La Lige, dvije Europa Lige i igrao je dva finala Lige prvaka.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)