Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:11 am

Sudio je i na Poljudu, a zbog njegovih odluka zapalili su automobil njegove majke!

Piše D. F.

Burno je ovih dana u ciparskom nogometu. Sve je krenulo 18. rujna i utakmice između Paphosa i aktualnog prvaka Arisa iz Limassola. Završilo je 1:1, no Paphos je bio nezadovoljan sudačkim odlukama Antoniou Menelausa. Situacija je dodatno eskalirala noć nakon utakmice kada su nepoznati počinitelji zapalili automobil njegove majke. 

Antoniou Menelaus dijelio je pravdu i na Poljudu, u sklopu suradnje hrvatskog i ciparskog saveza. Bilo je to početkom studenog prošle godine, sudio je utakmicu između Hajduka i Osijeka (3:1). Susret je to nakon kojeg nije bilo repova, no očito je da u domovini Menelaus baš i ne kotira dobro.

Od 2009. godine evidentirano je više do 20 sličnih slučajeva, a zanimljivo je da nijedan nije riješen…

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)