Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
9:10 am

NESREĆA NA BRAČU Vatrogasci izvlačili vozačicu iz zgužvanog lima

Piše A. A.

Supetarski vatrogasci jutros su imali vrlo zahtjevnu tehničku intervenciju na prometnici Pučišća – Postira, kod uvale Trstena. Po dojavi o izlijetanju automobila s ceste, koju su od C112 Split zaprimili u 6.29, interveniralo je njih petero s trima vozilima. 

‘Automobil je bio na krovu, volan s tablom od siline udara bio je nabijen do njegova poda. Kroz cijelu unutrašnjost vozila prošla je i velika grana stabla na kojoj se nakon izlijetanja s prometnice zaustavio. 

Jedina putnica u njemu, vozačica, osim što je bila zaglavljena u zgužvanom limu, za divno čudo nije bila ozbiljnije ozlijeđena. Čim smo oslobodili zgnječena vrata, bez problema smo je izvadili i predali timu HMP-a Brač na daljnju obradu’, izvijestili su vatrogasci o intervenciji koju su dovršili u 7.57. 

Bez obzira što je ova intervencija prošla bez žrtava i ozbiljnijih povreda, istaknuli su kako je dobro upozorenje svim sudionicima u prometu da idućih nekoliko dana, dok traju ove vremenske neprilike, posvete posebnu pozornost uvjetima na cesti i shodno tome prilagode svoj način vožnje.

‘Podsjećamo naše sugrađane kako je DHMZ jutros objavio narančasto upozorenje za sve obalne regije. Budite na oprezu zbog mjestimice olujnog vjetra te lokalno obilne kiše i jačih grmljavinskih pljuskova. S prolaskom fronte osobito u sjevernim krajevima povećana vjerojatnost za naglo okretanje vjetra s južnih smjerova na sjeverozapadni te udara većih od 70 km/h’, poručili su. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)