Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
12:19 pm

SLAVLJE KOD KOSTELIĆEVIH Janica rodila drugo dijete

Piše P. I.

Kako doznaje magazin Story, naša proslavljena skijašica Janica Kostelić rodila je svoje drugo dijete, a njezin sinčić Oskar, postao je stariji brat. Vijest je za Story potvrdio ponosni ujak Ivica Kostelić, i sam otac četvero djece.

Na čestitkama se, kako pišu, zahvalio, no o detaljima poroda i je li njegova sestra ovoga puta rodila djevojčicu ili dječaka Ivica Kostelić nije želio otkriti.

Baš kao i prvu trudnoću, i ovu je Janica Kostelić čuvala za blizak krug ljudi. Da je ponovno trudna doznalo se u srpnju, a sve informacije stizale su ‘na kapaljku’.

Ljeto je provela uživajući u trudnoći sa sinom Oskarom i partnerom, odmarajući na otocima Braču i Visu. Janica Kostelić nikada nije krila koliko se želi ostvariti kao majka, osobito kada je njezin brat Ivica Kostelić sa suprugom Elin dobio svog prvog sina.

Janica je od samog početka iznimno vezana uz svoje nećake i nećakinje – Ivana i Leona te blizanke Janu i Katu. 

‘Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta’, govorila je bivša skijašica prije 10 godina, a onda joj se početkom 2019. napokon ostvarila najveća želja.

Rođenje sina Oskara za nju je bilo ostvarenje svih snova te se zbog njega povukla iz javnog života, a napustila je i mjesto državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)