Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
1:10 pm

Južna karavana u Solinu

Piše P. I.

Caffe bar Apollo spreman je za novu sezonu koncertnih zbivanja u Solinu!

Ove subote, 30. 09., na otvaranju sezonu Apollo će ugostiti čak tri autorska benda, a radi se o glazbenim sastavima koji imaju svoj ‘mini tour’ pod nazivom ‘Južna karavana’.

Predstavnici karavane su splitski rock sastav Djigibaoo, drniški Morlaq i Teški osjećaji koji stižu iz Tisna.

Zajedno su ovi bendovi već nastupili u Tisnome, a nakon Solina čeka ih još i zajednički nastup u Drnišu 21. 10.,  Zagrebu 18.11. i Tribunju 20. 01.

Sva tri benda odišu dobrom, pravom rock ‘n’ roll energijom te je zagarantirana zabavna večer koja će najaviti sve ono što čeka Solin ove zime u Apollu koji polako postaje centar okupljališta tijekom zimskog perioda u Solinu.

Protekla je koncertna sezona bila jako dobra, a nova sezona će biti još bolja i punija svirki, što autorske glazbe i cover bendova!

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)