Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:46 am

Galtier: Ovo je previše okrutno

PSG je uspio u posljednjem 6. kolu skupine H Lige prvaka pobijediti u gostima Juventus 2:1. Taj rezultat im je trebao jamčiti prvo mjesto, no Benfica je napravila čudo i svladala Maccabi 6:1 te se izjednačila po broju bodova i gol razlici s parižanima, ali je zbog većeg broja zabijenih golova u gostima osvojila prvo mjesto. Takav scenarij nije zamišljao trener PSG-a Cristophe Galtier.

– Ovo je previše okrutno. Do 90. minute smo bili prvi, a na kraju smo se našli na drugom mjestu. Čestitam Benfici, mi smo jedine dvije momčadi u Europi koje u svim natjecanjima još uvijek nisu izgubile utakmicu. Što da vam rečem, mi smo se prošli tjedan protiv Maccabija zaustavili kod 7:2, mislili smo da će biti dovoljno. U osmini finala nas čeka sjajna ekipa, ali ako mislite ići do kraja morat ćete prije ili kasnije igrati s najboljima – razočarano je konstatirao Cristophe Galtier.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)