Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:15 am

Mourinho: Stvarno smo željeli proći, iako se sada nećemo moći zabavljati kao prošle godine

Roma je u dramatičnoj utakmici preokrenula vodstvo Ludogoretsa i pogocima Lorenza Pellegrinija i Nicole Zaniola pobijedila s 3:1 i plasirala se u šesnaestinu finala Europske lige, gdje ju čeka jedna od trećeplasiranih momčadi iz skupina Lige prvaka. Zadovoljan je nakon pobjede bio trener ‘vučice’ Jose Mourinho.

– Ludogorets je odlična momčad, imaju kreativne i brze igrače. Vidjeli ste i sami kakvi su nam gol zabili. Na poluvremenu smo odlučili preuzeti maksimalan rizik i to nam se isplatilo. Ušli smo s većom energijom, Zaniolo ima karakter i njegov ulazak nam je puno pomogao.

 Stvarno smo željeli proći, odlazak u Konferencijsku ligu gdje su Villarreal, West Ham, Lazio, Fiorentina nam nije bio cilj. Sada nas čekaju momčadi iz Lige prvaka, možda se nećemo  moći zabavljati kao prošle godine, ali veselim se izazovu – izjavio je karizmatični Portugalac. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)