Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:35 pm

OK Ribola Kaštela izgubio sve tri utakmice na tuniru MEVZA League, sljedeći tjedan novi europski izazovi

Piše A. A.

Odbojkaški klub Ribola Kaštela u Kamniku u Sloveniji odigrao je tri utakmice u 1. turniru MEVZA League 2022./202. Nadigrale su ga sve tri ekipe; slovački TJ Spartak Myjava s 3:1 (25:23, 25:18, 21:25, 25:17, austrijski SK Zadrug Aich Dob s 3:0 (26:24, 25:15, 25:20) te domaći OK  Calcit Kamnik s 3:0 (25:19, 25:19, 25:19). 

‘Sigurno je da rezultatski ne možemo biti zadovoljni s odigranim prvim turnirom MEVZA-e, ali svjesno smo ušli u taj dio priče, iz prostog razloga da bi naša mlada ekipa na neki način sazrila i da bi svakim svojim dolaskom na ovakav turnir dobivala na kvaliteti, odnosno sazrijevanju i stjecala neka nova iskustva. Protivnici su bili po mjeri, svi su igrači dobili priliku i mislim da se uvijek može nešto pozitivno izvući, pogotovo iz nekih poraza. Naš daljnji cilj i fokus ide prema Prvenstvu i Kupu Hrvatske’, rekao je nakon turnira zamjenik glavnog trenera Almir Aganović.  

Već sljedećeg tjedna kaštelanske odbojkaše čekaju novi izazovi na europskoj sceni, zbog čega je odgođena utakmica 6. kola Superlige, koja se trebala odigrati ovog vikenda. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)