Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
8:55 pm

EPIDEMIJA KORONAVIRUSA Otkazane stotine letova na aerodromu u Londonu

Piše A. A.

Londonska zračna luka Gatwick suočava se s velikim prekidima letova ovog tjedna. Naime, epidemija koronavirusa prizemljila je zrakoplove u toj, drugoj najvećoj zračnoj luci u Ujedinjenom Kraljevstvu. 

Od nedjelje je ondje dnevno ograničenje smanjeno na 800 letova radi održavanja sigurnosti. Iz zračne luke poručili su da se nadaju kako će im ograničenja pomoći da se izbjegne otkazivanje u zadnji čas, prenosi Index

Izvan pogona je 30 posto kontrolora leta. Ukupno su 164 leta otkazana zbog epidemije, samo jučer njih 50. 

Mnogi drugi letovi kasnili su i do sedam sati zbog nedostatka osoblja. Procjenjuje se da je oko 8000 putnika ostalo bez prijevoza, uglavnom na relacijama do Belfasta u Sjevernoj Irskoj i Dublina u Irskoj.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)