Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
2:24 pm

VIDEO Barbara Matić ispričala svoju impresivnu džudo priču u PodKaStu

Piše M.K.

U prošlotjednoj emisiji splitskog PodKaSTa gostovala je Barbara Matić, naša najbolja džudašica, dvostruka osvajačica zlatne medalje na posljednja dva uzastopna svjetska prvenstva i magistra elektrotehnike. Voditelj emisije bio je Boris Britvić.

Odgovarajući na voditeljeva pitanja i pitanja gledatelja Barbara je ispričala svoju impresivnu džudo priču, sve tamo od prije dvadesetak godina, kad su je roditelji prvi put odveli u prostorije Judo kluba Pujanke, pa do Taškenta u kojemu je ove godine osvojila svoje drugo, uzastopno svjetsko zlato u seniorskoj konkurenciji.

Gledatelji su mogli saznati i ponešto o povijesti džuda, o pogrešnoj upotrebi pojma kimono, o dvjema kategorizacijama u džudu, o problemima s težinom, o čestoj promjenjivosti džudo pravila i bitnom utjecaju sudaca na pojedinačne sudbine džudo boraca.

Bilo je govora i Barbarinom načinu treniranja, o njenom odličnom odnosu s matičnim savezom, pripremama za važna natjecanja, razlikama među tipovima natjecanja, svjetskim prvenstvima i, naravno, o njezinim očekivanjima od sudjelovanja na olimpijskim igrama u Parizu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)