Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:28 pm

Petar Jurić napušta OK Ribola Kaštela: ‘Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju’

Piše A. A.

Petar Jurić, koji je od prošle sezone bio vrijedan član Odbojkaškog kluba Ribola Kaštela, sporazumno odlazi u OK Pomurje Deset (Panvita Pomgrad) u Mursku Sobotu u Sloveniji. 

Opraštajući će, pozdravio je sve navijače i članove kaštelanskog kluba.

‘Nakon kratkih godinu i pol sporazumno je dogovoren prelazak u drugi klub Panvita Pomgrad iz Muske Sobote u Sloveniji. Ovaj tjedan priključujem se treninzima gdje me čeka prošlogodišnji suigrač iz Kaštela Nenad Šormaz

Navijačima i klubu zahvaljujem se na ukazanom povjerenju te im želim puno sreće u daljnjem radu i natjecanju’, poručio je Jurić. 

Foto: OK Ribola Kaštela

Iz kluba su mu uzvratili zahvalama na trudu, zalaganju te doprinosu na terenu i van njega.

‘Petre, i mi tebi želimo sve najbolje u životu i puno sportskih uspjeha, a sigurno se i vidimo ubrzo na nekom odbojkaškom terenu’, poručili su iz OK-a Ribola Kaštela. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)