Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:56 pm

La Liga: Real pretrpio prvi poraz

Real Madrid je u 13. kolu španjolske La lige pretrpio prvi poraz. Poraženi su na gostovanju kod Rayo Vallecana 2:3.

Santi Comesana je već u petoj minuti doveo domaćine u vodstvo. Za kraljevski klub je izjednačio Luka Modrić, pogotkom iz penala u 37. minuti. Eder Militao je u 41. minuti nakon kornera najviše skočio i donio gostima prednost. Ipak na odmor se otišlo s rezultatom 2:2, budući da je Alvaro Garcia zabio za domaćine u 44. minuti. U 65. minuti je Daniel Carvajal igrao rukom u vlastitom šesnaestercu, a sudac utakmice Juan Martinez Munuera je nakon provjere na VAR  ekranu pokazao na bijelu točku. Thibaut Courtois je obranio udarac kapetana domaćih Oscara Treja, no VAR je signalizirao sucu da je Carvajal ušao u šesnaesterac prije nego je Trejo pucao, pa se penal ponovio. Iz drugog pokušaja je Trejo bio precizan, pa je od 67. minute Rayo vodio 3:2. U nastavku je Real stiskao, igralo se čak deset minuta sudačke nadoknade, ali promjene rezultata nije bilo.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić je za goste igrao do 79. minute. Ovim porazom je Real Madrid ostao na drugom mjestu s 2 boda manje od vodeće Barcelone

 

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)