Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
3:46 pm

BIZARAN RAZLOG Mlada otkazala vjenčanje par dana prije svadbe

Piše M.K.

Situacije u kojima se vjenčanja otkazuju tik pred svadbu svakako su moguće, ali jedna bilježi visoko mjesto na listi najluđih raskida zaruka. Tome je svjedočila Katie Schroeder, bivša fotografkinja vjenčanja, koja je ispričala šta se dogodilo samo nekoliko dana prije svečane ceremonije. Katie je fotografirala više od 200 mladenaca i kako kaže, vidjela je sve i svašta, piše Mondo.

Ipak, rado izdvaja priču koja je nadmašila sve ostale, a koja se dogodila prije desetak godina. Objasnila je da ju je mlada pozvala u utorak kako bi otkazala vjenčanje koje se trebalo dogoditi u subotu. Katie je mladu zamolila da joj ovaj zahtjev pošalje na e-mail, kako bi u pismenoj formi imala dokaz o otkazivanju. Fotografkinji je jedna stvar bila prilično neobična: mlada je bila posebno vesela.

‘Ljudi kada otkažu vjenčanje tako kratko pred rok obično su ili veoma ljuti ili veoma tužni. Ona nije bila. Bila je sretna i to je bilo čudno’, kaže Katie koja je narednog dana dobila e-mail o otkazivanju, ali od mladoženjine tetke.

Mladoženjina tetka platila je usluge fotografkinje kao svadbeni poklon. Tada je Katie saznala da se mlada u ponedjeljak, dan prije otkazivanja, udala za nekog drugog. Katie nije mogla sakriti iznenađenu reakciju, jer nikada do tada nije čula sličnu priču.

‘Znam da je ona imala 18 godina, a on je radio u vojsci, pa je bio stalno odsutan. Plan je bio da se mladoženja vrati kući na vjenčanje, ali je mlada u međuvremenu uplovila u drugu vezu dok on nije bio tu’, rekla je Katie i otkrila da se firma za koju radi sažalila na mladoženju, zbog čega su njeni nadređeni odlučili da mu vrate novac.

‘Pošto sam bio u vojsci dugo godina, mogu potvrditi da ovo nije rijetka pojava. To je tako tužno’, napisao je jedan od komentatora videa.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)