Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:33 am

Carabao kup: Svi londonski prvoligaši eliminirani!

Šesnaestina finala Carabao kupa je ponudila nekoliko iznenađenja.

U derbi susretu Manchester City je pobijedio Chelsea 2:0. Za ‘građane su precizni bili Riyad Mahrez u 53. i Julian Alvarez u 58. minuti.

 Arsenal je na svom Emiratesu poražen od Brightona 1:3. Za domaće je pogodio Eddie Nketiah u 20. minuti. Bivši ‘topnik’ Danny Welbeck je izjednačio iz jedanaesterca u 27. minuti. Kaori Mitoma je u 58. minuti donio Brightonu vodstvo, a konačni rezultat je postavio Tariq Lamptey pogotkom u 71. minuti.

Nottingham Forrest je na svom City Groundu svladao Tottenham 2:0 pogocima Renana Lodija u 50. i Jesseja Lingarda u 57. minuti. Ivan Perišić je za goste igrao do 59. minute.

Liverpool je na svom Anfieldu tek nakon lutrije jedanaesteraca svladao Derby County. Nakon 90 minuta je bilo 0:0, a nakon penala su ‘redsi’ pobijedili 3:2.

Kako su West Ham i Crystal Palace također ispali nakon raspucavanja s bijele točke, svi londonski klubovi su eliminirani u šesnaestini finala!

Svi rezultati šesnaestine finala:

Arsenal – Brighton 1-3 

Newcastle – Crystal Palace 0:0 ( penali 3:2 )

Nottingham Forest – Tottenham 2:0

Southampton – Sheffield Wednesday 1:1 ( penali 7:6 )

West Ham – Blackburn 2:2( penali 11:12 )

Wolverhampton – Leeds 1:0

Liverpool – Derby County 0:0 ( penali 3:2 ) 

Manchester City – Chelsea 2:0

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)