Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:40 am

VEČERAS NA TRGU GAJE BULATA Svjetski dan turizma uz ‘Disco večer na otvorenom’

Piše N.M.

Večeras u 19.30 sati na Trgu Gaje Bulata Turistička zajednica grada Splita najavljuje završnu večer manifestacije ‘Spli’ski litnji koluri 2023.’. 

‘Očekuje nas nezaboravna noć pod zvijezdama na otvorenom, uz glazbeni spektakl koji će vam zagrijati srca i noge za ples.

Grupa Real To Tribute ABBAZIA – ABBA (Rijeka), poznata po izvođenju legendarnih hitova kultne pop grupe ABBA, i DISCO MAGIC Band (Split), koji će vas vratiti u doba popularnih disco hitova 70-tih (Kool & The Gang, Chic, pop rock grupa BONEY M), priredit će vam nezaboravnu glazbenu poslasticu. Koncert započinje u 19.30 i trajat će sve do iza 23.00, obećavajući čarobnu noć ispunjenu hitovima i ritmovima koji će vas držati na nogama. Uživajte u hitovima legendarnih pop i pop-rock grupa dok plešete pod zvijezdama’, poručuju iz splitske Turističke zajednice.

Ovaj glazbeni događaj na otvorenom nije samo prilika za zabavu, već i prigoda da zajedno proslavimo Svjetski dan turizma. 

‘Manifestacija ‘Spli’ski litnji koluri 2023.’ obogatila je ljetne mjesece umjetničkim i zabavnim koncertima za sve posjetitelje na Trgu Gaje Bulata.

Ne propustite ovu priliku da budete dio ove glazbene ekstravagance i proslavite Svjetski dan turizma na nezaboravan način.

Vidimo se na ‘Disco večeri na otvorenom’ s početkom u 19.30,  gdje će se spojiti glazba, ples i radost, stvarajući uspomene koje ćete ponijeti sa sobom’, poručuju iz Turističke zajednice.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)