Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:32 pm

PODSTRANA Perun Adventure Race 2023.

Piše N.M.

Ove subote u Podstrani će se, u organizaciji Turističke zajednice održti Perun Adventure Race 2023. Program možete pratiti sa šetnice u Strožancu.

U prvom dijelu dana, od 10 do 12 sati, predviđeno je premijerno izdanje dječje utrke s preprekama – POColino, u kojoj se djeca natječu u spretnosti pri prolasku prepreka i brzini stizanja na cilj.

Nakon POColina, u 12 sati u dječjem kutku otvara se stijena za umjetno penjanje te mali poligon streličarstva.

U nastavku dana nastupa klaun Šarenko sa svojom ekipom.

Perun Obstacle Race 12 – 16 sati

Kao dio popratnog programa, drugu godinu za redom održat će se utrka s preprekama za odrasle, podijeljena na dvije kategorije: žene i muškarce.

U odnosu na prošlu godinu, povećan je broj atraktivnih prepreka te očekujemo duele uzbudljive i za natjecatelje i za posjetitelje.

Stijena za penjanje 12 – 18 sati

Iako je prije svega namijenjena djeci, stijena za penjanje atrakcija je koja već godinama privlači najveći broj posjetitelja, kako na PAR-u, tako i na drugim manifestacijama prigodom kojih smo je postavljali. 

Radi se o umjetnoj stijeni za penjanje visokoj 7,5 m na kojoj stručno obučeni ljudi osiguravaju djecu i odrasle u njihovim pokušaju da popnu do vrha dvaju unaprijed postavljenih penjačka smjerova.

AirSoft  12 – 18 sati

Kao i prethodnih godina, AirSoft klub Lav iz Podstrane i ovaj će put postaviti poligon na kojem će se moći vježbati gađanje meta iz pneumatskih replika.

Videozid i live stream

Novitet ove godine je svakako praćenje utrke uživo putem videoprijenosa.

Tri mobilna tima kamermana pratit će naše natjecatelje po terenu te će se prijenos utrke odvijati na videozidu, na našim online kanalima te na jednoj TV kući.

Dodjela odličja predviđena je u 18 sati, a besplatni koncert u 20. Posjetitelje će zabavljati Elvis Sršen i Funkblasters.

Prijaviti se možete ovdje.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)