Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:55 pm

CEV CHALLENGE CUP Odbojkaški klub ‘Ribola Kaštela’ vraća se nakon dvogodišnje pauze

Piše M.K.

Nakon dvogodišnje pauze zbog korone OK ‘Ribola Kaštela’ ponovno će se natjecati u CEV Challenge Cupu. U 1/16 finala ovog prestižnog natjecanja kaštelanski odbojkaši odmjerit će snage s najtrofejnijim ciparskim timom ‘Omonia V.C.’ iz Nikozije.

‘Očekuju nas dvije utakmice s favoriziranom Omonijom, koja u svojim redovima ima iskusne brazilske i ruske internacionalce. To je jedna jako iskusna ekipa, sastavljena od stvarno dobrih igrača, brojnih reprezentativaca. Ona je puno je kvalitetnija od ciparske lige i praktički lagano osvaja nacionalne trofeje’, rekao je glavni trener Ivan Rančić.

‘Mi ćemo maksimalno iskoristiti ove utakmice za ono što nam dolazi, Prvenstvo, imamo i velikih problema s ozljedama, a nadam se da ćemo i to uspjeti nekako sanirat. Ulazimo u tu fazu četiri utakmice u ovih osam dana i fokusirani smo da se što bolje uigramo za subotnju utakmicu domaćeg kupa u Zadru. Puno nam je veći prioritet da pokušamo što dalje dogurat i u kupu i prvenstvu’, dodao je.

Na zamolbu ciparskog tima obje će se utakmice CEV Challenge Cup-u odigrati u Kaštelima, u Gradskoj dvorani u Starom, ovog utorka i srijede, 15. i 16. studenoga od 17.30 sati.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)