Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
2:43 pm

BIZARNO Netko je hakirao Facebook stranicu slastičarnice Tradicija

Piše A.P.

Vlasnik poznate splitske slastičarnice Tradicija u Bosanskoj ulici, Dražen Kirigin upozorio je pratitelje kako im je Facebook stranica bila hakirana.

‘Poštovane Splićanke i Splićani, molim vas da zanemarite posljednju objavu o pilićima koji će biti napravljeni danas. Naime, neki zloćko je probio lozinku od stranice te se malo igrao s objavama, brisao neke stare postove…itd. 

Kad sam ugledao da Tradicija objavljuje nove statuse zatražio sam od Facebooka da resetira korisničke podatke, no sve je to potrajalo dok opet nisam došao u posjed stranice. Što se tiče pilića, bojim se da ova verzija sa slike u prodaji neće biti prije Uskrsa 2024. Srdačan pozdrav i nemojte što zamjeriti. Dražen Kirigin’, stoji u objavi.

Mnogi su se, naime, ponadali da će tradicionalne piliće u Kirigina  moći kupiti i prije Uskrsa pa su pomalo bili razočarani. Jedan je vjerni kupac čak zamolio piliće za Uskrs.

-Jedine patkice koje priznajem u Bosanskoj ulici – komentirao je drugi.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)