Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
3:09 pm

VIDEO Nije dobio krumpiriće u fast foodu, žalio se. Radnica pucala za njim

Piše N.M.

Snimka s nadzorne kamere teksaškog restorana brze hrane nastala 2021. godine nedavno je postala viralna. Na snimci se vidi kako zaposlenica fast fooda, jednog iz restorana lanca brze hrane Jack-in-the-Box, povlači pištolj na kupca koji se požalio da nije dobio krumpiriće u narudžbi.

Snimka prikazuje drive-in prozor teksaškog fast fooda. Vidi se kako zaposlenici predaju vrećicu s hranom vozaču, koji se potom požalio. Zaposlenica naoružana pištoljem prvo na nezadovoljnog kupca baca vrećice s kečapom, a potom puca za automobilom koji se udaljava od fast fooda

Incident se dogodio u ožujku 2021. u Houstonu, a obitelj vozača je u međuvremenu podnijela tužu protiv fast food lanca Jack-in-the-box i njegove zapolenice, Alonniee Ford-Theriot, koja je u konačnici priznala krivnju za kazneno djelo potencijalno smrtonosnog ponašanja, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)