Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:22 pm

Lijep uspjeh za učenice Prirodoslovne škole

Piše N.M.

Na natjecanju srednjih škola u plivanju lijep rezultat ostvarile su učenice Prirodoslovne škole iz Split. 

Nika Smuđa i Tonia Tadić (2 C), Marijeta Maričić(2 A), Laura Vrdoljak (3 D) i Matea Uloznik (3 E-zamjena) osvojile su drugo mjesto i s tom pobjedom stekle pravo sudjelovanja na državnom natjecanju.

Od učenika Prirodoslovne škole nastupili su: Duje Kojundžić i Gašpar Krajinović (4 B), Andro Gorski (2 C), Luka Eterović (1 A) i Duje Katunarić (1 E- zamjena),te su osvojili četvrto mjesto.

Natjecanje se održalo na bazenima u Poljudu i pravo sudjelovanja imali su učenici i učenice svih srednjih škola u gradu. Cure i momke iz Prirodoslovne škole prijavila je i vodila profesorica Tzk-a Vesna Poklepović.

Veselo raspoloženje i druženje uz iskazivanje svojih sposobnosti pokazali su da je školski sport uvijek dobrodošao mladim ljudima. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)