Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
12:40 pm

VODENE TAJNE SLUNJA Predstavljanje nove turističke rute

Piše N.M.

Javna ustanova Natura viva za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Karlovačke županije u suradnji s Regionalnom turističkom zajednicom Karlovačke županije će iduću srijedu, 30. studenoga, održati konferenciju za medije s ciljem predstavljanja novog turističkog sadržaja na rijeci Slunjčici.

U istraživačkoj stanici, čija je gradnja financirana EU sredstvima te oplemenjena vanjskom infrastrukturom u okviru projekta ‘Vodene tajne Slunja’, stručno osoblje Javne ustanove Natura vive će prezentirati novu turističku rutu koja će biti stavljena u funkciju održivog razvoja turizma te sve posebnosti rijeke Slunjčice kao zaštićenog krajobraza. 

Na predstavljanju će sudjelovati karlovačka županica Martina Furdek Hajdingradonačelnica Slunja Mirjana Puškarićravnateljica Natura vive Antonija BišćanŽeljko Fanjak, direktor Regionalne turističke zajednice Karlovačke županije.

Konferencija za medije će se održati ispred istraživačke stanice uz samu rijeku Slunjčicu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)