Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
10:25 am

U restoranu Familija pokraj Splita se održava prvi Chef’s Meetup koji će okupiti najbolje kuhare Dalmacije

Piše N.M.

Kuhanje je strast, umjetnost, talent, ali i krvav posao sa svim svojim izazovima i poteškoćama. Zato su voditelji restorana Familija u Žrnovnici organizirali druženje, upoznavanje i povezivanje svih kolega iz ove industrije kako bi razgovarali o problemima s kojima se susreću, trenutnoj situaciji na domaćoj kulinarskoj sceni, ali i na izazovnom tržištu. 

Chef’s Meetup će se održati u restoranu Familija u Žrnovnici u ponedjeljak, 21. studenoga, od 17 sati. Bit će tu puno ozbiljnih tema, ali neće nedostajati opuštenosti i finih zalogaja.

Ovaj događaj zatvorenog tipa prvi je ovakav event na području Dalmacije, a na njemu će sudjelovati velikani dalmatinske gastro scene poput Hrvoja Zirojevića, Ivana Pažanina, Ivice Katića, Usnije Šuše, Roberta Žmire, Ivana Temšića i mnogi drugi.

Familija na ovaj način postaje prava kulinarska oaza gdje se u hrani uživa svim osjetilima i gdje stručnjaci razmjenjuju svoja iskustva, ideje i savjete kako bi splitska gastro scena postala još jača i posebnija. Nadamo se da je ovo tek prvo u nizu ovakvih događanja, a kako bi probudili kolege i potakli ih na druženje iz Familije su odlučili prvi krenuti s ovom hvale vrijednom inicijativom.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)