Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
8:45 pm

NAJTEŽI SLUČAJEVI PONOVNO SU OTVORENI Najveći kriminalistički klasici u listopadu na Doma TV-u

Piše M.K.

Najgledaniji specijalizirani kanal Doma TV svakoga dana gledateljima donosi vrhunske krimi i akcijske minute. Od popularnih dramskih serija do kriminalističkih poslastica, gledatelji mogu pratiti intrigantne nove epizode svakim danom, dok su vikendi rezervirani i za nagrađivane filmske hitove.

U listopadu se na Doma TV-u nastavljaju uzbudljive avanture na visokim planinskim vrhovima u dramskim serijama ‘Gorski liječnik’ i ‘Gorski spašavatelji’. Kroz predivne divlje krajolike, najpoznatiji televizijski stručnjaci riskiraju vlastite živote kako bi spasili druge. 

Osim toga, na rasporedu su i jedne od najgledanijih detektivskih serija, a omiljene ekipe istražitelja i forenzičara ponovno kreću u lov na zločince. U kriminalističkom hitu ‘Navy CIS’ dinamični tim dat će sve od sebe kako bi riješio i najteže slučajeve, i to na dobro poznat, samo njima svojstven način koji uvijek uključuje dozu humora. Gibbs i njegovi agenti vješto prate tragove, otkrivaju tajne i donose pravdu dok se izlažu najvećim opasnostima. 

Na male ekrane vraća se i omiljeni kriminalistički genij ‘Mentalist’. Patrick Jane ponovno će osvojiti gledatelje svojom izvanrednom sposobnošću otkrivanja laži i analize uma zločinaca. Dok se suočava s prošlošću koja ga progoni, njegov nekonvencionalni pristup istraživanju i jedinstvena ekipa kolega, u svakoj epizodi donose novo uzbuđenje i neočekivane obrate. 

U povratku uzbudljive serije ‘Zaboravljen slučaj’ uporna i snalažljiva detektivka Lilly Rush, jedina žena u filadelfijskom odjelu za ubojstva, radi na ‘hladnim slučajevima’, zločinima koji nikada nisu riješeni. Ona ponovno otvara neaktivna, neriješena ubojstava koja su se dogodila prije nekoliko godina ili čak desetljeća. 

Gledatelji na Doma TV-u mogu očekivati i nagrađivanu seriju ‘Ubojstvo prvog stupnja’, koja analizira složenost i dubinu kriminalističkih istraga i pravosudnih procesa. Osim toga, u seriji ‘Laži mi’, tim stručnjaka istraživat će istinu u svijetu velikih laži. Serija analizira dubine ljudske psihologije i postavlja pitanje koliko dobro poznajemo ljude oko sebe. Središnji lik, doktor Cal Lightman, koristi svoje izvanredne vještine u analizi neverbalnih znakova kako bi otkrio skrivene namjere i laži. 

Doma TV u nadolazećim jesenskim danima prikazivat će i zanimljive epizode spin-offa serije ‘Navy CIS’. Dinamičan odjel NCIS-a zadužen je za hvatanje opasnih kriminalaca koji dovode nacionalnu sigurnost SAD-a u opasnost, u seriji ‘Navy CIS: LA’. U već poznatoj televizijskoj ekipi koja je zadužena za nacionalnu sigurnost nalaze se specijalni agent G. Callen, specijalni agent i bivši pripadnik američkih Navy SEAL-ovaca Sam Hanna, kao i Henrietta ‘Hetty’ Lange koja nadgleda članove tima te nabavlja potrebnu opremu i drugi. 

U listopadu pred malim ekranima ostanite i uz omiljeni duo u seriji ‘Djevojke na zadatku’. U svijetu kriminalnih istraga, detektivka Jane Rizzoli i forenzička patologinja Maura Isles još jednom činit će nevjerojatan tim u rješavanju složenih slučajeva. 

Vikendom će gledatelje zabaviti i američka serija o jedinici FBI-a za nestale osobe ‘Bez traga’, čija je radnja smještena u New York. Istražitelji će neumorno koristiti svoje vještine i instinkte kako bi pronašli tragove koji će ih dovesti do nestalih.

Uzbudljive serijske minute najvećih kriminalističkih klasika u listopadu ne propustite pratiti na Doma TV-u!

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)