Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:30 pm

10. WORLD OF TUNING KNIN Sve je spremno za jubilarno izdanje manifestacije

Piše M.K.

Ovogodišnje jubilarno deseto izdanje World of Tuning eventa održat će se i ove godine u kraljevskom gradu Kninu. Organizatori pripremaju spektakl za sve ljubitelje oktanskih i akcijskih filmova kao što su ‘Brzi i žestoki’.

Event počinje u subotu, 30.09.2023., u 15 sati okupljanjem, a potom slijedi obilazak grada i vožnja atraktivnim lokacijama u Kninu i okolici.  Slijedećeg dana, 1.10.2023 u nedjelju, bit će glavni i najuzbudljiviji dio eventa s početkom u 12 sati. 

Radi se o potpuno drugačijem svijetu, svijetu unikatnih i modificiranih automobila. Pozvani su svi zaljubljenici u tuning automobile, drift, rally aute, sport style aute, oldtimere i mototocikle.   

Prijave nisu potrebne unaprijed, obavljaju se na licu mjesta. Natjecanje je sastavljeno u 15 kategorija za koje će biti pripremljeno 50 pehara za najbolje natjecatelje. 

Osobe koje žele surađivati kao sponzori ili kroz neki drugi oblik izlaganja svojih proizvoda na ovim eventu, mogu se javiti organizatoru (Matija Benjak).

Vise o eventu potražite na stranici ili događaju.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)