Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:35 pm

NOĆ GLADIJATORA Prva profesionalna borba mladog Enrica Krluka u prvim sekundama natjecanja – završila pobjedom

Piše M.K.

Netom održana ‘Noć Gladijatora’ u organizaciji Fight club Old Lion, ujedno je bila i prva profesionalna borba mladog i perspektivnog boksača Enrica Krluka.

Naime, uspješni Vodičanin je prekidom u prvoj rundi savladao protivnika Vahida Karića iz BiH te je u svega nekoliko sekundi osigurao svoju prvu profesionalnu pobjedu.

Uzevši u obzir da Enrico vješto manevrira između između posla u kojem ima važnu ulogu vođenja obiteljskog restorana, do toga da ovom prvom profesionalnom pobjedom ciljano najavljuje svoj povratak u svijet boksa, predstavlja izrazito striktnu reorganizaciju kompletnog života.

Volju, želju i entuzijazam talentiranog Enrica, prepoznali su stručnjaci sazdani od trenera Ivice Perkovića (inače višestrukog svjetskog prvaka) koji je sve njegove kvalitete oplemenio kroz svakodnevne pripreme i treninge, dok je Toma Čibarić, Enricov manager, odlučio dati povjerenje i potpunu podršku u poslovnom zaleđu cijele priče.

Osim njega, na natjecanju se istaknuo još jedan Šibenčanin – Andrija Perković koji je suvereno vladao mečom i na kraju uspješno odnio pobjedu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)