Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:05 am

FOTOGALERIJA ‘Meštri o’ tehnike’ održali tehničku radionicu u Udruzi za sindrom Down-21

Piše M.K.

U okviru programa ‘Tehničkom kulturom kroz Split’ Udruga tehničke kulture ‘Meštri o’ tehnike’ održala je 27. rujna 2023. tehničku radionicu u prostorijama Udruge za sindrom Down-21, na adresi Krležina 32 u Splitu. 

Radionicu je održao učitelj tehničke kulture Ante Milić, a asistirala mu je ekipa volontera Udruge za sindrom Down-21. Sudionici radionice izradili su zanimljive 3D oblike srca uz pomoć 3D olovki. Pronašao se tu i poneki lijepi 3D cvijetić i drugi zanimljivi oblici. 

Zasvijetlila je i jedna LED dioda, kao dio elektrotehničkog sadržaja, a izrađeno je i poneko srce origami tehnikom. 

‘Mlada i vesela ekipa nas je osvojila dobrotom svojih srca, a izrađeni razni 3D oblici srca sada su i ogrlice koje su sudionici ponijeli za uspomenu na naše zajedničke radne trenutke. 

Još jednom svima veliko hvala! Hvala na lijepim trenucima tijekom radionice, hvala što smo u sklopu programa ‘Tehničkom kulturom kroz Split’ dobili lijepo gostoprimstvo u Udruzi za sindrom Down-21. Hvala na pozitivi i baš ste pravi meštri o’ tehnike! 

Nastavljamo dalje sa zanimljivim sadržajima i tehničkim pustolovinama’, poručili su Meštri.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)