Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:26 am

NA BAČVICAMA: Novi klub u Splitu, otvara se uz koncert Ramba Amadeusa

Piše P. I.

Split dobiva novi klub – Otium, smješten tik uz more kompleksa na Bačvicama. Otuim će biti mjesto za sve one ljubitelje dobre glazbe, party entuzijaste, brojne glazbenike i bendove. Osim standardnog programa koji će biti satkan od dva koncerta i jednog partija mjesečno, u Otiumu će biti i raznih popratnih programa, stand up, kvizovi, tematske zabave…

‘Vizija je postati utočište za sve one što znaju guštat u dobroj glazbi i dobrom điru, a misija je dovoditi etablirana i manje etablirana imena koja zaslužuju pažnju. Žanrovi će biti raznoliki, od elektronike, popa, studio 54, dance 90-tih, rock and roll i samo najfinije selekcije u suradnji s vrsnim domaćim i stranim umjetnicima. Za otvaranje kluba stiže Rambo Amadeus 7. listopada, koji je jedan od najistaknutijih kultnih osoba na ex-jugoslavenskoj glazbenoj sceni. Renomirani tekstopisac, gitarist, zabavljač, skladatelj, izvođač, prvak u jedrenju i eko-aktivist – uvijek svoj, drugačiji i bez cenzure u svom autentičnom protoku i izričaju garantira putovanje za pamćenje’, najavljuju iz kluba.

Ulaznice su dostupne putem Entria.

‘Party program uz neko gostovanje ili domaći kolektiv, Otiumov će plesni podij uvijek biti sigurno mjesto za sve partijanere koji vole osjetiti i doživjeti groove dok izlaze iz zone komfora i opuštaju se od napornog tjedna. Jednom mjesečno ugostit će se internacionalni umjetnik uz nezaobilaznu podršku domaćih snaga, a upravo 14. listopada u Otium dolazi Steve Rachmand’, poručuju.

Otium, dodaju, nije samo klub, on je ujedno i savršena lokacija za posebne prigode, okupljanja i proslave.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)