Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:59 pm

Roy Keane: Engleska je očajna

Nakon razočaravajućih 0:0 protiv SAD-a u drugom kolu skupine B, engleska javnost je bila kritična prema igračima i izborniku Garethu Southgateu. Navijače je, osim bezidejne igre, najviše zasmetalo uvođenje u igru Jordana Hendersona u 68. minuti. Bivši igrač Manchester Uniteda i komentator Sky Sportsa Roy Keane, također nije imao milosti prema izborniku.

– Engleska je bila očajna. Izgledala je umorno, bezidejno i nadasve bezopasno. Izmjene koje je napravio izbornik nisu donijele ništa. Ni meni nije jasno zašto je uvodio Hendersona, a još me više brine zašto šansu nije dao  Philu Fodenu, koji u posljednje vrijeme briljira u dresu ‘građana’. Ako se nešto ne promijeni drastično, Engleska neće puno dalje od grupne faze dogurati – zaključio je legendarni Irac.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)