Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:37 am

Splitski Pit Bull ispisao povijest, Makelja zlatna na Svjetskim borilačkim igrama

Piše A. A.

Splitski Pit Bull ispisao je povijest. Njegova predstavnica Karmela Makelja, naime, osvojila je zlato na Svjetskim borilačkim igrama u Ryadhu u Saudijskoj Arabiji. 

‘Nakon tragedije koja nas je zadesila, čudesni tjedan koji je svojim sjajnim nastupima i osvojenim srebrom zlatnog sjaja počela Marija Bodač u Saudijskoj Arabiji zaključen je spektakularnim zlatom naše šampionke Karmele Makelje. 

Francuska šampionka Fanny Serena u finalu savatea do 60 kg jednostavno nije imala nikakve šanse. Karmela je savršenom taktikom te pravovremenim eksplozivnim, preciznim i opasnim serijama razarala gard Francuskinje i nakon tri dominantne runde uvjerljivo slavila kod svih pet bodovnih sudaca. 

Karmela ovaj veličanstveni uspjeh, jedan od najvećih u povijesti ne samo našeg kluba nego i cijele Hrvatske, uz cijeli Pit Bull, posvećuje našem velikanu Mislavu Vučetiću Kuri i u spomen svom nedavno preminulom tati’, poručili su iz Pit Bulla. 

Vučetić Kure, njihov legendarni borac i trener, nedavno je iznenadno preminuo.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)