Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:59 am

FOTO Buža i Teška odluka u BackBaru Plana B

Piše R.Đ.

Sinoć je ‘BackBar Plan B’ u Splitu ugostio dvije rock grupe.

Prva je nastupila punk rock grupa ‘Buža’ koju čine Luka Matošić vokal, Petar Čorić gitarist, Bruno Matijašević bas gitarist i bubnjar Alen Pavelić, a za ovu priliku pojačali su se gitaristom Miodragom Spasićem. Brojnoj raspjevanoj publici ova grupa predstavila se autorskim pjesmama Banda pok. Toze, Skupo je, Miss portuna, Danas, Da sam barem potpuna budala, Sve mi je jasno, Svi lažu, Nema mista, Buža, Vice i Blanka, Manta mi se, Kafić pored mora i druge. Zanimljivo je da su izveli i pjesmu s kojom su ove godine nastupili na splitskom festivalu Spavaju mi gosti a tu im se pridružio i bariton Vlatko Belas iz HNK Split.

Iza njih je nastupila hard rock grupa ‘Teška odluka’ koju čine Josip Stupalo pjevač i bas gitarist, gitarist Viktor Karažinec i bubnjar Ante Burazer. Brojna publika uživala je u odličnoj svirci a čuli su pjesme Led Zeppelina, Alica Coopera, Queenovaca, AC/DC, Black Sabbatha, Kissa, Judas Priesta i drugih. 

Večeras na istom mjestu nastupa zagrebačka grupa ‘Bob Rock’.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)