Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
11:59 am

Signalna raketa zapalila Passat u Splitu, nađeni ostaci padobrana kraj vozila

Čini se kako je požar na automobilu VW Passat sinoć u Ulici Domovinskog rata izazvala signalna raketa. Ostaci padobrana su nađeni kraj vozila koje je planulo. 

Radi se o automobilu zagrebačkih registracija koje je unajmljeno u rent-a-car agenciji. 

Policija je jutros obavila očevid.

‘Sinoć oko ponoć zaprimljena dojava o oštećenju parkiranoga osobnog vozila u Splitu.

Na mjestu događaja obavljen je očevid te je utvrđeno kako je uzrok oštećenja toplinska energija pirotehničkog sredstva (signalne rakete) koje je aktivirano sa nepoznate lokacije te je prilikom pada na vozilo isto oštetilo u vidu puknuća vjetrobranskog stakla, dijelova brisača stakla i instalacije ispod poklopca motora.

Pričinjena materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a na okolnosti događaja provodimo kriminalističko istraživanje’, priopćila je policija.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)