Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:40 pm

Plivački klub Cipal svojim članovima uputio posebnu pohvalu

Piše P. I.

Danas se obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Međunarodni dan osoba s invaliditetom se obilježava danas, a Plivački klub Cipal tim je povodom uputio posebnu pohvalu svojim članovima. 

– Ovim putem želimo pohvaliti sve naše članove, od najmanjih do najvećih, od neplivača do plivača, ali redom svih sretnih i nasmiješenih lica. Mi smo ponosni na sav vaš trud, rad i vrijeme koje ulažete. Drago nam je da smo i mi jedan dio vašega puta i da možemo pomoći svima – objavili su i podsjetili kako se Međunarodni dan osoba s invaliditetom obilježava se 3. prosinca, a povijest obilježavanja seže u listopad 1992. godine kada je Glavna skupština Ujedinjenih naroda na zajedničkoj sjednici, održanoj radi obilježavanja Desetljeća osoba s invaliditetom (1983.-1992.), usvojila rezoluciju kojom je taj dan  proglašen Međunarodnim danom osoba s invaliditetom.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)