Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
9:18 am

HDZ SUPETAR: Gradonačelnica želi povećati paušalni porez za smještajne jedinice u turizmu!

Piše P. I.

Gradsko vijeće Supetra bi na sjednici u utorak trebalo raspravljati i o povećanju paušalnog poreza po krevetu, smještajnoj jedini u kampu i smještajnoj jedinici u objektu za robinzonski smještaj. Iz HDZ-a Supetar navode ako bi cijena umjesto dosadašnjih 300 kuna po jedinici iznosila 489,27 kuna, odnosno 66 eura. Svoj komentar su objavili na Facebooku:

‘Očito se gradonačelnica nakon njene poznate šetnje po lokalnim supermarketima, a kada je pratila povećane cijene artikala, dosjetila koji porez može ona podignuti svojim građanima. 

Tako nakon uvedenog  prireza od 10%, povećane komunalne naknade za 50%, najveće cijene odvoza otpada na otoku koja će se osjetiti od siječnja iduće godine, visoke naplate parkinga na svakom koraku,  povećanih zakupnina javnih površina… gradonačelnica u svoj politički životopis može dodati i da je povećala paušalni porez po krevetu svojim građanima (ili bar da je pokušala ako se isti ne izglasa u utorak).

Ovakav prijedlog odluke već je uobičajen licemjeran način ponašanja naše gradonačelnice, jer dok po medijima zagovara nekakve pomoći građanima na nacionalnoj razini ista svojim postupcima financijski ‘peruša’ upravo svoje građane’, objavili su uz prijedlog odluke.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)