Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:39 pm

Giroud: Ispunio mi se dječački san

Francuska je u osmini finala Svjetskog prvenstva pobijedila Poljsku 3:1, a prvi gol na susretu je zabio Olivier Giroud. Upravo tim pogotkom je Giroud prestigao Thierryja Henryja i postao najbolji strijelac u povijesti francuske reprezentacije s 52 pogotka. Presretan je nakon utakmice bio Olivier Giroud.

– Osjećam se sjajno, upravo se ispunio moj dječački san. Još je ljepše što sam taj rekord dostigao na velikom natjecanju kao što je Svjetsko prvenstvo. Moja opsesija je ići još dalje, nastaviti zabijati. Osjećam se ponosno, velika je stvar biti najbolji strijelac svoje zemlje, ali je najvažnije da smo prošli dalje. Želimo ponoviti uspjeh iz 2018. godine, atmosfera u svlačionici je sjajna. Mi smo skupina velikih prijatelja, i znamo da možemo otići do kraja – poručio je najbolji strijelac u povijesti francuske reprezentacije Olivier Giroud. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)