Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:30 pm

GLOW RUN SPLIT Neki Prometovi autobusi neće voziti

Piše P. I.

U Splitu se u subotu, između 19.30 i 20.40 sati održava utrka Glow Run Split, a zbog toga je došlo do promjene u voznom redu Prometovih autobusa. 

Trasa utrke je Obala HNP (Riva)-Trg Franje Tuđmana-Trumbićeva obala-Obala kneza Branimira-Šetalište Ivana Meštrovića-Vila Dalmacija (okret) i istom dionicom na cilj.

‘Za vrijeme održavanja utrke zatvorit će se ceste za sav promet dok ne prođu natjecatelji, te će se promet odvijati sukladno uputama i fizičkoj regulaciji od strane djelatnika prometne policije.  Shodno tome, linija br. 8 koristit će kao početno/završno stajalište (okretište) na Spinutu, dok linija br. 12, 21 neće prometovati u to vrijeme’, poručuju iz Prometa.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)