Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
6:17 pm

Klub Kocka otvara vrata

Piše N.M.

Nakon ljetne pauze Klub Kocka opet otvara vrata. Još jedna sezona koncerata, partya, izložbi, radionica, buvljaka i još mnogih događaja. 

7.10. Zvjerinjak / Dance, Otherwise We’re Lost’ All Night

‘Ovog puta u proširenom izdanju Zvjerinjaka kojeg otvaramo plesnom drag izvedbom Objekt plesa Sonje Pregrad a nastavljamo eklektičnim glazbenim neredom na plesnom podiju kojeg će nam omogućiti tnxpech (prednjačenje, ST), gabybabydoll (zvjerinjak, EU) i balana (ustanova, LJ). Uz vizualnu podršku Tanje i 400 zečeva. Vrata otvaramo u 22, a plešemo do 04 sata’, poručuju iz Kocke. 

12.10. Otpor Ulice: Neven, Stepped Out

Prvi ovogodišnji Otpor Ulice donosi dva hardcore benda. 

Neven je mladi bend iz Beograda koji je dio jako žive novije beogradske scene. Ovaj nastup će se održati u sklopu njihove prve turneje po Hrvatskoj.  Bendov izričaj inspiriran je oldschool hardcoreom, krishnacoreom, youth crew pokretom i straight edge hardcoreom. Za sad su izdali jedan demo i uvršteni su na kompilaciji Novo Poglavlje, zajedno s još četiri mlada beogradska benda, koja je izdana od strane fanzina Out Of Darkness. 

Stepped Out je bija jedini logičan izbor za domaćina događaja ovog tipa. Splitski veterani hardcore scene, osnovani 2010. godine, imaju iza sebe 4 EP izdanja. Zadnji, najaktualniji, pod nazivom Envy and Alienation izaša je 2021. godine. Kroz svoju karijeru nastupali su na festivalima poput Punk Rock Holiday i SAWA Festa i dijelili binu s Agnostic Frontom, Nasty…


13.10. Pulp pres. Bambounou (Paris, FR)

‘Nakon odličnog zatvaranja prošle sezone uz Simo Cella, vaša podrška i divan feedback ostavili su nas u iščekivanju nove sezone kroz zadnjih 6 mjeseci. Prvi ovosezonski gost na listi nam je još od samih početaka PULP-a, a njegov pristup glazbi i šarena selekcija idealna su kombinacija za zabavu kojom pozdravljamo ljeto i ponovo se okupljamo’, poručuju iz Kocke.

14.10. Trešija

Uvijek popularni Kockin treš parti opet drma zvučnike.

15.10. System of a down tribute + Machine head tribute

Chop Suey sjajan je britanski tribute bend koji čine glazbenici iz vrlo poznatih bendova: Sam Totman iz DragonForcea, Tommy H iz Anti-Nowhere Leaguea, Andre Joyzi iz Breed 77, dok je na vokalu karizmatični Martin Jackson iz Confydea.

20.10. Šiza + Šarena pojava

Šiza je post punk rock band kojeg čine Marko Kuhar i Bruno Antolić, dugogodišnji entuzijastični sudionici nabrijane nezavisne scene koji su konačno udružili snage kao drums&bass duo.

Negdje na ivici između glasnog garažnog rocka i sirovog post-punka smjestio se njihov debi album ‘Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem’ koji je objavljen 19.3.2021. godine u izdanju Dostave Zvuka.

Šiza najavljuje svoj drugi studijski album koji će biti objavljen na proljeće 2024. godine. 

Šarena Pojava je sisački rap-rock hibrid koji čine Dario Županić – vokal, Valentino Žmirić – bas, Matija Lović – bubanj, Sven Tomanić – truba, Mirko Međed – gitara i vokal i Marin Galić – saksofon.

21.10. DiuRavetik

Rejv kakav rijetko vidimo u našem gradu, ft. Belezebub!

27.10. Prednjachenje: Spejs Noksi, Nihil, Axle, mrzimteluka

Prvo Prednjačenje sezone časti podrum najsvježijin zvukovima hip hopa i elektronskog eksperimentiranja ;* 27.10.2023. godine Gospodnje slušamo uživo Soundcloud legendice mrzimteluku i Spejs Noksija, Nihila i Axlea iz Zicer Inca. Za pulton prije i posli su 711, DOGI i tnxpech iz Prednjačenja te mokosh iz Pneumatike.

28.10. Otpor ulice: Atheist rap, Špurijus, Raspad

Pank feštica za koju ne treba mnogo riječi.

31.10. The night of the living goths 

Noć vještica i doček Svih svetih u aranžmanu Studija ¾.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)