Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:54 pm

SREDNJOŠKOLSKO NATJECANJE U STRELJAŠTVU: 1. mjesto za momke Prirodoslovne škole Split

Piše N.M.

Nakon srebrnog pehara prošle godine, na natjecanju srednjih škola u streljaštvu,evo još jednog sjajnog uspjeha splitskog školskog sportskog kluba ‘Prirodoslovac’. Ove godine momci su zlatnim pogocima uspjeli osvojili 1. mjesto također u streljaštvu. 

U sastavu pobjedničke ekipe Prirodoslovne škole Split nastupili su: Lovre Muše (4 A), Ante Vulić (4 A) i Duje Kuzmić (4 A) pod vodstvom njihove profesorice TZK-a Vesne Poklepović.

‘Uspješno iskorišteno poslijepodne u maloj dvorani na Gripama i sretan završetak natjecanja za školski sportski klub ‘Prirodoslovac’, uistinu čini radost ovim mladim ljudima,koji znaju cijeniti školski sport i neizvjesnost natjecanja’, poručuju mladi prirodoslovci.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)