Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:52 am

ŠAH: Ivan Šarić preuzeo vodstvo

Ivan Šarić je nakon devetog kola preuzeo vodstvo na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u šahu. Sjajni Splićanin, inače najbolje rangirani hrvatski igrač, je nadigrao Roberta Zelčića s bijelim figurama, a na ruku mu je išla i pobjeda njegovog sugrađanina Bojana Kurajice nad dosada vodećim Marinom Bosiočićom. Zanimljivo je da su u ovom kolu na pet ploča slavili bijeli, dok je samo jedna partija završila remijem.

Ivan Šarić trenutno vodi s 6 bodova, dok ga prate Ante Brkić, Marin Bosiočić i Zoran Jovanović s 5 i pol bodova. Do kraja prvenstva su na rasporedu još dva kola.

Svi rezultati 9. kola.

Šarić A Martinović remi, Jovanović Dorić 1:0, StevićKožul 1:0, KurajicaBosiočić 1:0, Brkić Bukal 1:0 i Šarić IZelčić 1:0

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)